Gość Kamila Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, Jestem zainteresowana budową domku Maja ale chcielibyśmy wprowadzić zmiany i nie wiem jak to by wyglądało czy mógłby Pan wysłać zdjęcia na e-mail marlenakapczynska@wp.pl. Z góry dziękuję Marlena Kapczyńska Witam, jestem zainteresowana em Maja, ale ze zmianami - jeśli można, to poproszę zdjęcia i informacje, jakie zmiany Pan wprowadził na e-mail: i.zorawska@op.pl. Z góry dziękuję i życzę jak najszybszego miłego zamieszkania:-) Witam, Bardzo proszę o wysłanie zdjęć przerobionego według Pana domu na email sylwunia22552@wp.pl Dzień dobry, też proszę o przesłanie zdjęć na adres julia_k2@gazeta.pl Pozdrawiam! Witam jeśli to możliwe to też poproszę o zdjęcia na michaela22@autograf.pl , Pozdrawiam Witam, byłabym również wdzięczna za zdjęcia na maila: agablachowicz@interia.pl Z wielu obejrzanych projektów podoba mi sie Maja i Bianka Witam , ja również prosilabym o zdjecia na maila staszewska42@gmail.com bylabym bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Kamila Staszewska Cytuj
Gość maja Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, Jestem zainteresowana budową domku Maja ale chcielibyśmy wprowadzić zmiany i nie wiem jak to by wyglądało czy mógłby Pan wysłać zdjęcia na e-mail marlenakapczynska@wp.pl. Z góry dziękuję Marlena Kapczyńska Witam, jestem zainteresowana em Maja, ale ze zmianami - jeśli można, to poproszę zdjęcia i informacje, jakie zmiany Pan wprowadził na e-mail: i.zorawska@op.pl. Z góry dziękuję i życzę jak najszybszego miłego zamieszkania:-) Witam, Bardzo proszę o wysłanie zdjęć przerobionego według Pana domu na email sylwunia22552@wp.pl Dzień dobry, też proszę o przesłanie zdjęć na adres julia_k2@gazeta.pl Pozdrawiam! Witam jeśli to możliwe to też poproszę o zdjęcia na michaela22@autograf.pl , Pozdrawiam Witam, byłabym również wdzięczna za zdjęcia na maila: agablachowicz@interia.pl Z wielu obejrzanych projektów podoba mi sie Maja i Bianka Witam , ja również prosilabym o zdjecia na maila staszewska42@gmail.com bylabym bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Kamila Staszewska Witam, ja również poproszę na e-mail grzegorz.domagala@poczta.onet.pl - z góry bardzo dziękuję Cytuj
Gość Marcin Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2017 witam wszystkich mi również podoba się ten projekt ale nie mogę przekonać żony do domu parterowego woli piętrowy... Czy można obejrzeć stan surowy u państwa. Mój e-mail laza44@wp.pl proszę o kontakt odnośnie tego projekt. dziękuje wszystkim pozdrawiam Marcin Cytuj
Gość joanna Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, Jestem zainteresowana budową domku Maja ale chcielibyśmy wprowadzić zmiany i nie wiem jak to by wyglądało czy mógłby Pan wysłać zdjęcia na e-mail marlenakapczynska@wp.pl. Z góry dziękuję Marlena Kapczyńska Witam, jestem zainteresowana em Maja, ale ze zmianami - jeśli można, to poproszę zdjęcia i informacje, jakie zmiany Pan wprowadził na e-mail: i.zorawska@op.pl. Z góry dziękuję i życzę jak najszybszego miłego zamieszkania:-) Witam, Bardzo proszę o wysłanie zdjęć przerobionego według Pana domu na email sylwunia22552@wp.pl Dzień dobry, też proszę o przesłanie zdjęć na adres julia_k2@gazeta.pl Pozdrawiam! Witam jeśli to możliwe to też poproszę o zdjęcia na michaela22@autograf.pl , Pozdrawiam Witam, byłabym również wdzięczna za zdjęcia na maila: agablachowicz@interia.pl Z wielu obejrzanych projektów podoba mi sie Maja i Bianka Witam , ja również prosilabym o zdjecia na maila staszewska42@gmail.com bylabym bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Kamila Staszewska Witam, ja również poproszę na e-mail grzegorz.domagala@poczta.onet.pl - z góry bardzo dziękuję witam. proszę o emaila jaki koszt budowy stan surowy otwarty, ile dach kosztuje? jaki zmiany Państwo zrobiliście??? proszę o kontakt jlev1@wp.plmożna zrobić poddasze użytkowe? dziękuje Cytuj
Gość joannna Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 proszę o zdjęcia i jaki zmiany państwo robiliście na jlev1@wp.pl Cytuj
Gość Paulina Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2017 proszę o zdjęcia i jaki zmiany państwo robiliście na jlev1@wp.pl Witam. ja również proszę o wysłanie : paulinkalip@op.pl Cytuj
Gość Gosia Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2017 proszę o zdjęcia i jaki zmiany państwo robiliście na jlev1@wp.pl Witam. ja również proszę o wysłanie : paulinkalip@op.pl Witam . my też myślimy o budowie tego domku. również proszę o zdjęcia gosiaka-83@tlen.pl Cytuj
Gość Pawel Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2017 Witam.zabrzmi to smiesznie ale ja tez bym poprosil zdjecia i jakie zmiany panstwo zrobiliscie.jezeli bylo by to mozliwe to prosilbym jeszcze o koszt stanu surowego otwartego.i jaki byl koszt dachu.zgory dziekuje .moj e-mail pawel.p10@op.pl. Cytuj
Gość Pawel Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2017 Witam.zabrzmi to smiesznie ale ja tez bym poprosil zdjecia i jakie zmiany panstwo zrobiliscie.jezeli bylo by to mozliwe to prosilbym jeszcze o koszt stanu surowego otwartego.i jaki byl koszt dachu.zgory dziekuje .moj e-mail pawel.p10@op.pl. Cytuj
Gość anna Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2017 Witam jesli ktos moze podac cene budowy tego ladnego domku oraz zdjecia bardzo bym byla wdzieczna : anna.zam@hotmail.fr Cytuj
Gość Michal Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2017 Witam serdecznie , czy jest mozliwosc uzyskania zdjec z budowy tego domu , bede bardzo wdzieczny. podaje moj adres emali. marczak963@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamila Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2017 Jestem zainteresowana Budowa tego domu jeśli ktoś ma już jakieś zdj proszę o przesłanie na maila kamila.zdrojko@onet.pl Cytuj
Gość Przemek Napisano 2 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2017 Poproszę o wycenę,ładny projekt : primosz2@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2017 Poproszę o wycenę,ładny projekt : primosz2@gmail.com Witam. Uproszczony kosztorys prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paweł Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres: pawelszajer@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres: pawelszajer@poczta.fm Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Krystian Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2017 Proszę o przesłanie materiałów pokazowych na maila: borek.budownictwo@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2017 Proszę o przesłanie materiałów pokazowych na maila: borek.budownictwo@gmail.com. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2017 2017-07-22 15:40 Proszę o przesłanie materiałów pokazowych na maila: martino.farina@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2017 2017-07-22 15:40 Proszę o przesłanie materiałów pokazowych na maila: martino.farina@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów pokazowych na wroncartoon@gmail.com . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów pokazowych na wroncartoon@gmail.com . Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Cześć. Jestem zainteresowany przeróbkami jakich dokonałeś. Cytuj
Gość waldek Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Cześć. Jestem zainteresowany przeróbkami jakich dokonałeś. witam chcę pobudować taki domek jeśli można proszę o przesłanie zdjęć jaki jest koszt stanu surowego.wddpieczulis@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2017 witam chcę pobudować taki domek jeśli można proszę o przesłanie zdjęć jaki jest koszt stanu surowego.wddpieczulis@wp.pl Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi