Gość Kamil Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2016 Czy dom da się podpiwniczyć ? Przynajmniej częściowo ? Czy ktoś już podjął się budowy ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2016 Czy dom da się podpiwniczyć ? Przynajmniej częściowo ? Czy ktoś już podjął się budowy ? Dzień dobry, tak można podpiwniczyć budynek Maja. Należy przewidzieć miejsce na schody prowadzące do piwnicy. Pozdrawiam Cytuj
Gość MaciekM Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2016 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie na adres mm at maciekmajewski.info kosztorysu oraz zestawienia materiałów. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2016 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie na adres mm at maciekmajewski.info kosztorysu oraz zestawienia materiałów. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Adres podany przez Pana chyba jest nieprawidłowy. Cytuj
Gość Filip Napisano 19 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2016 Witam serdeczbie prosze o ogolne zestawienie kosztorysowe. Moj adres filipo88dz@gmail.com Cytuj
Gość Sławek Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2016 Witam, zakończyliśmy stan surowy otwarty, jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć kuj-pom Brodnica to zapraszam slawektylicki@gmail.com Cytuj
Gość PiotrP Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2016 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienia materiałów na adres podyma.piotr@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2016 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienia materiałów na adres podyma.piotr@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michal Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2016 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz wymiarów pomieszczeń w projekcie domu na michal.kozal@o2.pl Czy powierzchnia tarasu jest wliczana do powierzchni zabudowy ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2016 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz wymiarów pomieszczeń w projekcie domu na michal.kozal@o2.pl Czy powierzchnia tarasu jest wliczana do powierzchni zabudowy ? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Do powierzchni zabudowy wliczane są tylko te fragmenty tarasu, które znajdują się pod podcieniem budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marlena Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2016 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, Jestem zainteresowana budową domku Maja ale chcielibyśmy wprowadzić zmiany i nie wiem jak to by wyglądało czy mógłby Pan wysłać zdjęcia na e-mail marlenakapczynska@wp.pl. Z góry dziękuję Marlena Kapczyńska Cytuj
Gość Marlena Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2016 WYBUDOWAŁEM TAKI DOMEK POZOSTAŁA MI KOSTKA MOZE KTOS MA JUZ WYONANE PRACE BRUKARSKIE TAKIE JAK WJAZD TARAZ SCHODY PROSZ O KONTAKT .... Witam, Jestem zainteresowana domkiem Maja czy mógłby Pan przesłać zdjęcia na e-mail marlenakapczynska@wp.pl. Dziękuję Cytuj
Gość Iwona Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, Jestem zainteresowana budową domku Maja ale chcielibyśmy wprowadzić zmiany i nie wiem jak to by wyglądało czy mógłby Pan wysłać zdjęcia na e-mail marlenakapczynska@wp.pl. Z góry dziękuję Marlena Kapczyńska Witam, jestem zainteresowana projektem Maja, ale ze zmianami - jeśli można, to poproszę zdjęcia i informacje, jakie zmiany Pan wprowadził na e-mail: i.zorawska@op.pl. Z góry dziękuję i życzę jak najszybszego miłego zamieszkania:-) Cytuj
Gość Klaudia Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam, poproszę o przysłanie na e-maila kosztorysu, zestawienia materiałów oraz wymiarów pomieszczeń w projekcie domu. Pozdrawiam Klaudia Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam, poproszę o przysłanie na e-maila kosztorysu, zestawienia materiałów oraz wymiarów pomieszczeń w projekcie domu. Pozdrawiam Klaudia Witam Proszę o podanie adresu mailowego na który będziemy mogli przesłać rysunki oraz zestawienia. Pozdrawiam Cytuj
Gość ola Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2017 Witam , proszę przesłanie na maila : olamarton225@gmail rysunków szczegółowych tego domu ( dokładne wymiary) Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2017 Witam , proszę przesłanie na maila : olamarton225@gmail rysunków szczegółowych tego domu ( dokładne wymiary) Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, Jestem zainteresowana budową domku Maja ale chcielibyśmy wprowadzić zmiany i nie wiem jak to by wyglądało czy mógłby Pan wysłać zdjęcia na e-mail marlenakapczynska@wp.pl. Z góry dziękuję Marlena Kapczyńska Witam, jestem zainteresowana projektem Maja, ale ze zmianami - jeśli można, to poproszę zdjęcia i informacje, jakie zmiany Pan wprowadził na e-mail: i.zorawska@op.pl. Z góry dziękuję i życzę jak najszybszego miłego zamieszkania:-) Witam, Bardzo proszę o wysłanie zdjęć przerobionego według Pana domu na email sylwunia22552@wp.pl Cytuj
Gość Julia Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, Jestem zainteresowana budową domku Maja ale chcielibyśmy wprowadzić zmiany i nie wiem jak to by wyglądało czy mógłby Pan wysłać zdjęcia na e-mail marlenakapczynska@wp.pl. Z góry dziękuję Marlena Kapczyńska Witam, jestem zainteresowana projektem Maja, ale ze zmianami - jeśli można, to poproszę zdjęcia i informacje, jakie zmiany Pan wprowadził na e-mail: i.zorawska@op.pl. Z góry dziękuję i życzę jak najszybszego miłego zamieszkania:-) Witam, Bardzo proszę o wysłanie zdjęć przerobionego według Pana domu na email sylwunia22552@wp.pl Dzień dobry,też proszę o przesłanie zdjęć na adres julia_k2@gazeta.pl Pozdrawiam! Cytuj
Gość Gosia Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, Jestem zainteresowana budową domku Maja ale chcielibyśmy wprowadzić zmiany i nie wiem jak to by wyglądało czy mógłby Pan wysłać zdjęcia na e-mail marlenakapczynska@wp.pl. Z góry dziękuję Marlena Kapczyńska Witam, jestem zainteresowana projektem Maja, ale ze zmianami - jeśli można, to poproszę zdjęcia i informacje, jakie zmiany Pan wprowadził na e-mail: i.zorawska@op.pl. Z góry dziękuję i życzę jak najszybszego miłego zamieszkania:-) Witam, Bardzo proszę o wysłanie zdjęć przerobionego według Pana domu na email sylwunia22552@wp.pl Dzień dobry, też proszę o przesłanie zdjęć na adres julia_k2@gazeta.pl Pozdrawiam! Witam, będę bardzo wdzięczna za przesłanie zdjęć i zmian na adres moje26@vp.pl. Bardzo dziękuję Cytuj
Gość Michał Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, Jestem zainteresowana budową domku Maja ale chcielibyśmy wprowadzić zmiany i nie wiem jak to by wyglądało czy mógłby Pan wysłać zdjęcia na e-mail marlenakapczynska@wp.pl. Z góry dziękuję Marlena Kapczyńska Witam, jestem zainteresowana em Maja, ale ze zmianami - jeśli można, to poproszę zdjęcia i informacje, jakie zmiany Pan wprowadził na e-mail: i.zorawska@op.pl. Z góry dziękuję i życzę jak najszybszego miłego zamieszkania:-) Witam, Bardzo proszę o wysłanie zdjęć przerobionego według Pana domu na email sylwunia22552@wp.pl Dzień dobry, też proszę o przesłanie zdjęć na adres julia_k2@gazeta.pl Pozdrawiam! Witam jeśli to możliwe to też poproszę o zdjęcia na michaela22@autograf.pl , Pozdrawiam Cytuj
Gość Agni Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, Jestem zainteresowana budową domku Maja ale chcielibyśmy wprowadzić zmiany i nie wiem jak to by wyglądało czy mógłby Pan wysłać zdjęcia na e-mail marlenakapczynska@wp.pl. Z góry dziękuję Marlena Kapczyńska Witam, jestem zainteresowana em Maja, ale ze zmianami - jeśli można, to poproszę zdjęcia i informacje, jakie zmiany Pan wprowadził na e-mail: i.zorawska@op.pl. Z góry dziękuję i życzę jak najszybszego miłego zamieszkania:-) Witam, Bardzo proszę o wysłanie zdjęć przerobionego według Pana domu na email sylwunia22552@wp.pl Dzień dobry, też proszę o przesłanie zdjęć na adres julia_k2@gazeta.pl Pozdrawiam! Witam jeśli to możliwe to też poproszę o zdjęcia na michaela22@autograf.pl , Pozdrawiam Witam, byłabym również wdzięczna za zdjęcia na maila: agablachowicz@interia.pl Z wielu obejrzanych projektów podoba mi sie Maja i Bianka Cytuj
Gość Agni Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2017 Witam, z wielu obejrzanych projektów podoba mi się Maja i Bianka. Jeśli ma ktoś jakiekolwiek zdjęcia, będę wdzięczna o przesłania na agablachowicz@interia.pl w dalszym ciągu zastanawiam się nad przeróbkami... Cytuj
Gość joanna Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 Dzień dobry, też proszę o przesłanie zdjęć na adres ashi1992@interia.pl Cytuj
Gość Karolina Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2017 Witam,my zaczynamy budowę tego domku w czerwcu, również bardzo proszę o przesłanie zdjęć z realizacji, na adres karolinarogalska07@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi