Redaktor Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2013 Projekt domu Maja Szczegółowy opis projektu domu Maja znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/maja Link do projektu: Projekt Maja Cytuj
Gość ann Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2014 CZY KTOS WYBUDOWAL JUZ TAKI DOMEK?? CHCIALABYM ZOBACZYC ZDJECIA Z WEW... Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2014 CZY KTOS WYBUDOWAL JUZ TAKI DOMEK?? CHCIALABYM ZOBACZYC ZDJECIA Z WEW... Cytuj
Gość Kot Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2014 Również jestem zainteresowany tym domkiem, ktoś budował? jakieś zdjęcia? przybliżone koszta ? Cytuj
Gość ewelina Napisano 30 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2014 witam! właśnie dziś nasz znajomy projektant zakupi dla nas projekt domu Maja. Wydaje mi się ze jest świetny. Jest przestronny i dobrze rozmieszczony. na razie nie napisze nic o kosztach bo nie mamy pozwolenia na budowę ale mysle ze to kwestia 2 miesięcy,pozdrawiam! Cytuj
Gość Łukasz Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2014 witam! właśnie dziś nasz znajomy projektant zakupi dla nas projekt domu Maja. Wydaje mi się ze jest świetny. Jest przestronny i dobrze rozmieszczony. na razie nie napisze nic o kosztach bo nie mamy pozwolenia na budowę ale mysle ze to kwestia 2 miesięcy,pozdrawiam! Ewelina również jestem zainteresowany tym projektem, jak będziesz miała jakież informacje to poproszę. pozdrawiam Cytuj
Gość Gosia Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2014 Witam! My również jesteśmy zainteresowani tym domkiem, jak tylko będziecie mieli jakiekolwiek informacje o kosztach budowy to proszę piszcie. pozdrawiam gosia Cytuj
Gość Mateusz Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2014 Również czekam na więcej informacji, zdjęć. Cytuj
Gość Łukasz Napisano 11 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2014 witam! właśnie dziś nasz znajomy projektant zakupi dla nas projekt domu Maja. Wydaje mi się ze jest świetny. Jest przestronny i dobrze rozmieszczony. na razie nie napisze nic o kosztach bo nie mamy pozwolenia na budowę ale mysle ze to kwestia 2 miesięcy,pozdrawiam! Ewelina również jestem zainteresowany tym projektem, jak będziesz miała jakież informacje to poproszę. pozdrawiam witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Cytuj
Gość Łukasz Napisano 11 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Cytuj
Gość Łukasz Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2014 witam! właśnie dziś nasz znajomy projektant zakupi dla nas projekt domu Maja. Wydaje mi się ze jest świetny. Jest przestronny i dobrze rozmieszczony. na razie nie napisze nic o kosztach bo nie mamy pozwolenia na budowę ale mysle ze to kwestia 2 miesięcy,pozdrawiam! Ewelina również jestem zainteresowany tym projektem, jak będziesz miała jakież informacje to poproszę. pozdrawiam witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie witam!! jestem bardzo zainteresowany tym projektem. Prosiłbym o jak najwięcej zdjęc. lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje POzdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie witam! jestem bardzo zainteresowany tym projektem i prosił bym o zdjęcia. lukekucza@wp.pl. z Góry dziękuję i pozdrawiam Łukasz Cytuj
Gość Piotrek Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2014 witam! właśnie dziś nasz znajomy projektant zakupi dla nas projekt domu Maja. Wydaje mi się ze jest świetny. Jest przestronny i dobrze rozmieszczony. na razie nie napisze nic o kosztach bo nie mamy pozwolenia na budowę ale mysle ze to kwestia 2 miesięcy,pozdrawiam! Ewelina również jestem zainteresowany tym projektem, jak będziesz miała jakież informacje to poproszę. pozdrawiam witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam!Proszę o przesłanie na maila-black1166@wp.pl zdjęć. Cytuj
Gość Maciej Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2014 witam!! jestem bardzo zainteresowany tym projektem. Prosiłbym o jak najwięcej zdjęc. lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje POzdrawiam Witam, czy moge rowniez prosic o fotki budowy tego domku. Planuje kupic ten projekt. Moj dres maciejszostak77@gmai.com. Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Witam Proszę również o umieszczenie kilku zdjęć na forum - ułatwi to znacznie komunikację a i więcej osób będzie miało możliwość zobaczenia Państwa domku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2014 Witam, czy moge rowniez prosic o fotki budowy tego domku. Planuje kupic ten projekt. Moj dres maciejszostak77@gmai.com. Dziekuje witam! Również prosił bym o fotki budowy domku lukekucza@wp.pl. Dziękuję Cytuj
Gość Artur Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Witam Proszę również o umieszczenie kilku zdjęć na forum - ułatwi to znacznie komunikację a i więcej osób będzie miało możliwość zobaczenia Państwa domku. Pozdrawiam Witam poprosze zdjęcia tego domku w stanie surowym i ewentualnie jeśli można orientacyjne koszta budowy stanu surowego arturherbaczewski@gmail.com Cytuj
Gość Artur Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2014 witam! właśnie dziś nasz znajomy projektant zakupi dla nas projekt domu Maja. Wydaje mi się ze jest świetny. Jest przestronny i dobrze rozmieszczony. na razie nie napisze nic o kosztach bo nie mamy pozwolenia na budowę ale mysle ze to kwestia 2 miesięcy,pozdrawiam! Ewelina również jestem zainteresowany tym projektem, jak będziesz miała jakież informacje to poproszę. pozdrawiam witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam! Proszę o przesłanie na maila-black1166@wp.pl zdjęć. Witam, prosze o przesłanie na arturherbaczewski@gmail.com , jak można to poproszę o orientacyjny koszt budowy stanu surowego Cytuj
Gość Artur Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Witam Proszę również o umieszczenie kilku zdjęć na forum - ułatwi to znacznie komunikację a i więcej osób będzie miało możliwość zobaczenia Państwa domku. Pozdrawiam Witam poprosze zdjęcia tego domku w stanie surowym i ewentualnie jeśli można orientacyjne koszta budowy stanu surowego arturherbaczewski@gmail.com Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2014 Witam wszystkich. Planuje zakup projektu maja i bede bardzo wdzieczny za udostepnienie fotek tego budynku. Moj mail seba5216@wp.pl Dziękuję za pomoc. Cytuj
Gość Ania Napisano 20 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2014 Witam jesteśmy zdecydowani na budowę twgo domu. Czy ktoś z was jest w trakcie budowy tego domu, może macie zdjwcia jakieś uwagi. Chętnie skorzystamy z waszego doświadczenia. Cytuj
Gość Leszek Napisano 22 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2014 Witam, również jestem zaineresowany tym projektem i wszelkimi ulepszeniami. Bardzo prosiłbym o zdjęcia leszekg88@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam. A może ktoś z okolic Łodzi wykorzystał ten projekt? Cytuj
Gość Ewa Napisano 24 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Witam Proszę również o umieszczenie kilku zdjęć na forum - ułatwi to znacznie komunikację a i więcej osób będzie miało możliwość zobaczenia Państwa domku. Pozdrawiam Witam poprosze zdjęcia tego domku w stanie surowym i ewentualnie jeśli można orientacyjne koszta budowy stanu surowego arturherbaczewski@gmail.com Witam, poproszę o zdjęcia tego przerobionego. Myślę o zakupie tego projektu i próbuje się określić finansowo.Dziękuję i pozdrawiamewazych.poczta@gmail.com Cytuj
Gość Mateusz Napisano 26 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2014 Również proszę o o zdjęcia i jak wyszły fundamenty finansowo? plucik_rop88@tlen.pl Cytuj
Gość Maja Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2014 Również jesteśmy zainteresowani budową tego domu jeśli nie stanowiłoby to problemu to bardzo chętnie byśmy obejrzeli zdjęcia i prosili o wstępny kosztorys. borkowskamaja@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi