Dobre Domy Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 W niedługim czasie postaram się wysłać rysunki szczegółowe. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 Proszę o podanie maila, na który mogę wysłać rysunki szczegółowe. Cytuj
Gość Gość Napisano 21 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2015 Proszę o podanie maila, na który mogę wysłać rysunki szczegółowe. Witam, również poproszę o udostępnienie rysunków na maila irek0071@vp.plPozdawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2015 Witam, również poproszę o udostępnienie rysunków na maila irek0071@vp.pl Pozdawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Irek Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2015 Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dziękuję za przesłane informacje na pewno pomogą w podjęciu decyzji o wyborze tego projektu. Cytuj
Gość Monika Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2015 Witam. Planuję budowę domu Julia i mam prośbę do osób które już wybudowały dom o przesłanie na maila seweryn_monika@wp.pl zdjęć ze środka domu jak również podesłanie cennych rad co zmieniły w projekcie albo czego nie zmieniły a po wybudowaniu domu okazało się że dobrze byłoby wprowadzi jeszcze jakieś zmiany. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2015 Witam mam wielką prośbę czy jest możliwość wysłania zdjęć z wnętrza domu Julia .Stoję przed wyborem między dwoma domami i nie mogę kompletnie się zdecydować wiem już jak wygląda w realu pierwszy dom ale na zdjęcia wnętrza Juli trudno trafić. Z góry dziękuje i pozdrawiam mój email alimak1987@op.pl Cytuj
Gość Karol Napisano 12 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2015 Dzień dobry, Proszę o infromację jakie są wymiary okien, bo nigdzie na stronie nie mogę znaleść. Będę wdzięczny za szybką odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2015 Dzień dobry, Proszę o infromację jakie są wymiary okien, bo nigdzie na stronie nie mogę znaleść. Będę wdzięczny za szybką odpowiedź. Pozdrawiam Witam Proszę o podanie adresu mailowego - podeślę szczegółowe rzuty z wymiarami okien. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2015 Witam Proszę o podanie adresu mailowego - podeślę szczegółowe rzuty z wymiarami okien. Pozdrawiam karol.123@interia.eu Dziękuje i czekam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2015 karol.123@interia.eu Dziękuje i czekam już wysłane Cytuj
Gość karolina Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2015 Witam serdecznie, również proszę o przesłanie wszelkich danych o projekcie Julia na adres karolinaklessa@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2015 Witam serdecznie, również proszę o przesłanie wszelkich danych o projekcie Julia na adres karolinaklessa@o2.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2015 Witam serdecznie, również proszę o przesłanie wszelkich danych o projekcie Julia na adres wisienka3161@o2.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2015 Witam serdecznie, również proszę o przesłanie wszelkich danych o projekcie Julia na adres wisienka3161@o2.pl. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2015 Witam serdecznie! Czy ktoś z Państwa buduje ten dom w okolicach województwa kujawsko pomorskiego. Jeżeli byłaby taka możliwość chętne z żoną byśmy obejrzeli Państwa domek. Poważnie zastanawiamy się nad tym projektem, ale nie mamy wyobrażenia jak wygląda w praktyce. Pozdrawiam i czekam na maila lusi-lusi@o2.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 25 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2015 Witam ja również poproszę o przesłanie rzutów i innych danych. merdol39@gmail.com Pozdrawiam Maciek Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2015 Witam ja również poproszę o przesłanie rzutów i innych danych. merdol39@gmail.com Pozdrawiam Maciek Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Cytuj
Gość Marzena Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2015 Witam, proszę również o przesłanie na maila: marzenna@w.tkb.pl wszelkich danych o projekcie Julia, a w szczególności rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorys budowy. Chciałabym również prosić o podpowiedź gdzie można w tym projekcie usytuować pralnie. Prośba do osób, które wybudowały dom o przesłanie na podany wyżej mail zdjęć ze środka domu jak również podesłanie cennych rad co zmieniły w projekcie albo czego nie zmieniły a po wybudowaniu domu okazało się, że dobrze byłoby wprowadzić jeszcze jakieś zmiany. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2015 Witam, proszę również o przesłanie na maila: marzenna@w.tkb.pl wszelkich danych o projekcie Julia, a w szczególności rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorys budowy. Chciałabym również prosić o podpowiedź gdzie można w tym projekcie usytuować pralnie. Prośba do osób, które wybudowały dom o przesłanie na podany wyżej mail zdjęć ze środka domu jak również podesłanie cennych rad co zmieniły w projekcie albo czego nie zmieniły a po wybudowaniu domu okazało się, że dobrze byłoby wprowadzić jeszcze jakieś zmiany. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam, Rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są udostępniane jedynie odpłatnie. Zachęcam do złożenia zamówienia w naszej pracowni. Doprojektowanie dodatkowego pomieszczenia będzie się wiązało z powiększeniem domu. Ewentualnie na rzecz pralni można zrezygnować z toalety lub wydzielić małe pomieszczenie w głównej łazience. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2015 Witam, proszę również o przesłanie na maila: marzenna@w.tkb.pl wszelkich danych o projekcie Julia, a w szczególności rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorys budowy. Chciałabym również prosić o podpowiedź gdzie można w tym projekcie usytuować pralnie. Prośba do osób, które wybudowały dom o przesłanie na podany wyżej mail zdjęć ze środka domu jak również podesłanie cennych rad co zmieniły w projekcie albo czego nie zmieniły a po wybudowaniu domu okazało się, że dobrze byłoby wprowadzić jeszcze jakieś zmiany. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam, Rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są udostępniane jedynie odpłatnie. Zachęcam do złożenia zamówienia w naszej pracowni. Doprojektowanie dodatkowego pomieszczenia będzie się wiązało z powiększeniem domu. Ewentualnie na rzecz pralni można zrezygnować z toalety lub wydzielić małe pomieszczenie w głównej łazience. Pozdrawiam Witam. Ja pralkę wstawiam w spiżarni przy kuchni i tam będzie mini pralnia Cytuj
Gość Piotr Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2015 bardzo ciekawy pomysł z pralką w spizarni. My spizarnie zmniejszylismy o 50 cm tak aby scianka nie stała równo z krawędzią okna kuchenngo. My pralkę umiescimy w małej łazience ( zabudowana ) Prysznic oraz wanna w duzej łazience Cytuj
Gość Lucyna Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2015 Witam. Bardzo proszę osoby budujące Julię o możliwość obejrzenia domu!!!! Razem z mężem zastanawiamy się nad wyborem projektu od ponad roku i końca nie widać ( w czerwcu przyszłego roku chcemy ruszyć z budową).Niestety każde z nas ma swój wymarzony projekt.(mi bardzo podoba się JULIA a mężowi projekt z poddaszem użytkowym, który jest bardzo popularny i już go oglądaliśmy). Proszę, błagam o pomoc. Nie mam wyobraźni przestrzennej i po prostu muszę obejrzeć ten dom na żywo. Podaję maila z nadzieją, że znajdzie się ktoś życzliwy! lusi-lusi@o2.pl Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2015 Witam serdecznie, jesteśmy bardzo zainteresowani projektem Julia. Zastanawiamy się jednak, czy w obecnej bryle jest możliwość wygospodarowania kolejnego, czwartego pokoju/gabinetu o powierzchni ok. 10 m2. Z góry dziękujemy za odpowiedź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2015 Witam serdecznie, jesteśmy bardzo zainteresowani projektem Julia. Zastanawiamy się jednak, czy w obecnej bryle jest możliwość wygospodarowania kolejnego, czwartego pokoju/gabinetu o powierzchni ok. 10 m2. Z góry dziękujemy za odpowiedź. Dzień dobry. Wygospodarowanie miejsca na kolejny pokój, przy zachowaniu obecnej bryły budynku może być bardzo trudne. Przy likwidacji okna w łazience oraz pocienia od strony największej sypialni, można nieco zwiększyć powierzchnię użytkową domu, przesuwając ściany dzielące pokoje, istnieje możliwość podzielenia przestrzeni tak, aby zamiast 3 pokoi, powstały 4, jednak znacznie mniejsze. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi