Gość Kasia Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2015 Witam, będę wdzięczna za wysłanie zdjęć gotowego domu i wnętrza. Buduję Julie na wiosnę mail: kasia.andrzejak@wp.pl Cytuj
Gość Robert Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów, zdjęć? Czy buduje ten dom ktoś w kujawsko pomorskim lub niedaleko jego? mail: robsson50@vp.pl Cytuj
szaqall111 Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 Witam budowę rozpoczęliśmy 21.03.2014 , na dzień dzisiejszy mamy stan surowy zamknięty, elektryka, hydraulika, sufity położone, 16 czerwca wchodzą tynkarze, planujemy się wprowadzić w październiku. Projekt domu w realu wygląda bardzo ładnie, jest parę rzeczy w projekcie które można by było poprawić, ale są to drobnostki.Pozdrawiamy wszystkich KonradEla witam własnie chcemy z żoną zakupić ten projekt czy na e-maila mogibyście napisać nam jaki był koszt budowy domu stanu surowego zamknietego, ile elektryka i hydraulika?czy można uzyskac parę zdjęć domu z zewnątrz oraz kuchnii? Moj adres email: maq-79@o2.pl Cytuj
szaqall111 Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 Właśnie go budujemy Witam a czy jakies fotki dałoby rade wysłać na adres:maq-79@o2.pl :-) Cytuj
szaqall111 Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 Witam, odezwę się niebawem. Mail podany więc jest ok. Obecnie zamykam budynek i ocieplam go A wybór Julii jest oczywisty! Pozdrawiam. Witam, razem z żona planujemy zakup tego projektu. czy byłaby Pani tak uprzejma powiedzieć ile kosztował Panią stan surowy zamknięty tego domu i czy dałoby radę wysłać parę fotek domu z zewnątrz i wewnątrz? mój e-mail: maq-79@o2.pl Pozdrawiam Marcin Makarski Cytuj
Gość Marcin Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanego rzutu JULII na maila maq-79@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość hubert Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2015 Miałem ten sam dylemat ale rozwiązałem go w bardzo prosty sposób. Wprowadziłem również kilka drobnych zmian jeśli chodzi o niektóre ścianki działowe, dom zyskał na tym bardzo wiele. Niebawem moja ekipa bierze się za dach Witam Panie Krzysztofie, czy mógłby Pan przedstawić, jakie zmiany Pan wprowadził do tego projektu. Też planujemy budowę tego domu. Proszę o przesłanie zdjęć na adres hubertw87@vp.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość hubert Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2015 Witam, dom jest cudowny obecnie jesteśmy na etapie ocieplania także w przyszłym tygodniu mogę podesłać parę zdjęć Witam, dom jest cudowny obecnie jesteśmy na etapie ocieplania także w przyszłym tygodniu mogę podesłać parę zdjęć Witam Pani Sandro, czy mogłaby Pani przesłać kilka zdjęć z zewnątrz jak i ze środka domu na adres hubertw87@vp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość hubert Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2015 Ja całkowicie zlikwidowałem spiżanię, kuchnia jest teraz ogromna. Wprowadziłem jeszcze kilka drobnych zmian i teraz jest super Witam. Czy mógłby Pan przesłać kilka zdjęć i opisać jakie zmiany pan wprowadził do projektu na adres hubertw87@vp.pl .Pozdrawaiam Cytuj
Gość Gość Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2015 Ja również prosiłabym o nadesłanie kilku fotek tego domu wewnatrz kuchni salonu i itd. z góry dziekuje. kasiab1983@interia.eu Przychylam się do prośby o przesłanie zdjęć na adres hubertw87@vp.pl. POzdrawaiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2015 Witam, Ponawiam prośbę o zdjęcia wnętrza domu! Jeśli ktoś wybudował Julię proszę o wysłanie kilku zdjęć na adres iwonakaczkowska@interia.pl Cytuj
Gość hubert Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2015 Witam. Planuję budowę domu Julia i mam prośbę do osób które już wybudowały dom o przesłanie na maila hubertw87@vp.pl zdjęć ze środka domu jak również podesłanie cennych rad co zmieniły w projekcie albo czego nie zmieniły a po wybudowaniu domu okazało się że dobrze byłoby wprowadzi jeszcze jakieś zmiany. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Gość anna kloc Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2015 Witam, dom jest cudowny obecnie jesteśmy na etapie ocieplania także w przyszłym tygodniu mogę podesłać parę zdjęć Witam, dom jest cudowny obecnie jesteśmy na etapie ocieplania także w przyszłym tygodniu mogę podesłać parę zdjęć Witam Pani Sandro, czy mogłaby Pani przesłać kilka zdjęć z zewnątrz jak i ze środka domu na adres hubertw87@vp.pl. Pozdrawiam Pani Sandro, czy mogłaby Pani przesłać kilka zdjęć z zewnątrz jak i ze środka domu na adres carro1@o2.pl. pozdrawiam :Anna Kloc Posiadam ten sam dom jesteśmy na etapie ogrzewania podłogowego. Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2015 Witam, dom jest cudowny obecnie jesteśmy na etapie ocieplania także w przyszłym tygodniu mogę podesłać parę zdjęć Witam, dom jest cudowny obecnie jesteśmy na etapie ocieplania także w przyszłym tygodniu mogę podesłać parę zdjęć Witam Pani Sandro, czy mogłaby Pani przesłać kilka zdjęć z zewnątrz jak i ze środka domu na adres hubertw87@vp.pl. Pozdrawiam Pani Sandro, czy mogłaby Pani przesłać kilka zdjęć z zewnątrz jak i ze środka domu na adres carro1@o2.pl. pozdrawiam : Anna Kloc Posiadam ten sam dom jesteśmy na etapie ogrzewania podłogowego. Witam, planuję budowę domu Julia czy mogłaby Pani wysłać kilka zdjęć na email g.ociepka31@gmail.com Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2015 Witam, Stawiam z mężem na ten projekt Prosimy o przesłanie wszystkich danych i rysunków dotyczących Julii na mail: asiczka_83@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2015 Witam, Stawiam z mężem na ten projekt Prosimy o przesłanie wszystkich danych i rysunków dotyczących Julii na mail: asiczka_83@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2015 Witam. Planuję również budowę domu Julia i mam prośbę do osób które już wybudowały dom o przesłanie na maila madziaaa3001@tlen.pl zdjęć z zewnątrz oraz ze środka domu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Gość Magda Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie zdjęć domu na żywo:) Ponieważ dom bardzo nam się podoba ale zastanawiamy się jak wygląda rzeczywiście Magagolab@gmail.com Cytuj
Gość Gość Lemon Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2015 Witam, czy ktoś buduje Julię w Małopolsce lub w woj. śląskim? Będę ogromnie wdzięczna za możliwość obejrzenia tego projektu w realu. Czy byłby ktoś tak miły i przesłał mi jakieś fotki domku na adres lemon13@vp.pl ? Serdecznie pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję. Cytuj
Gość Gość Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2015 Witam serdecznie. Chcemy w tym roku kupić projekt tego domu i zacząć budowę. Jeśli ktoś ma zdjęcia ze swojej budowy poprosiłbym o przesłanie na maila Sawio20@op.pl. Np. Stan surowy. Chcemy nacieszyć oczy i zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości. Z góry dziękuję Cytuj
Gość karol Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2015 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany projektem wersja odbita w lustrze. CZy istnieje możliwość otrzymania projektu domu wykonanego w technologii szkieletowej ze spadem dachu 30 stopni ? Mój kontakt ins.facility@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2015 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany projektem wersja odbita w lustrze. CZy istnieje możliwość otrzymania projektu domu wykonanego w technologii szkieletowej ze spadem dachu 30 stopni ? Mój kontakt ins.facility@gmail.com Pozdrawiam Witam Każdy nasz projekt dostępny jest również w wersji odbicia lustrzanego. Co do możliwości realizacji domu w technologii szkieletowej - proszę o kontakt w firmą Wolf Haus: Grzegorz Niewitała Doradca Klienta Tel: +48 600 104 130 grzegorz.niewitala@wolfsystem.pl www.wolfhaus.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość pawel w Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2015 Może pracownia pokusi się o projekt wnętrz? Miło byłoby zobaczyć salon z kuchnią w profesjonalnym wykonaniu ;-) Jak widać na forum - zainteresowanie tym projektem stale rośnie Cytuj
Gość Gość Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2015 tak jak pisałem wczesniej, planujemy ruszac z budową projektu Julia w kwietniu, BARDZO GORĄCA PROŚBA do osób które już wybudowały domek - o przesłanie kilku zdjęć wewnątrz domku na adres piotrdubiel1@wp.pl będę bardzo wdzięczny i służę pomocą innym.Pozdrawiam,Piotr Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2015 Może pracownia pokusi się o projekt wnętrz? Miło byłoby zobaczyć salon z kuchnią w profesjonalnym wykonaniu ;-) Jak widać na forum - zainteresowanie tym projektem stale rośnie Witam Planujemy w najbliższym czasie opracowanie wnętrz dla domu Julia - w tym lub przyszłym tygodniu powinny być gotowe. Proszę śledzić naszą stronę www. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi