Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2015 witam czy jest taki projekt bez garazu Witam W swojej ofercie nie posiadamy domu Julia w wersji bez garażu. Można go zlikwidować na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2015 Witam, Mamy zamiar się budować chyba jak wszyscy którzy tu jesteśmy Projekt ten spełnia najbardziej nasze oczekiwania po drobnych przeróbkach w porównaniu do innych. Czy jest ktoś kto buduje ten dom w woj.łódzkie lub śląskie? W sumie nawet jak gdzieś indziej jak będzie trzeba to się wybierzemy na wycieczkę Będę wdzięczna za odpowiedź a wtedy to już dalej mam nadzieję będzie kontakt na priv. Pozdrawiam. Cytuj
Gość janusz Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2015 Witam. To jaki bedzie koszt stanu surowego zamknietego (bez garazu) Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 proszę również o podesłanie materiałów na adres tomi2@poczta.onet.pl Witam, Rysunki zostały przesłane na wskazany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam. To jaki bedzie koszt stanu surowego zamknietego (bez garazu) Witam, W naszej ofercie nie ma projektu Julia bez garażu dlatego nie mamy też opracowaniego kosztorysu do takiej wersji. Koszty budowy dla projektu z garażem podane są natomiast naszej stronie internetowej- pod tabelką z parametrami projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Witam w klubie :) Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam, Mamy zamiar się budować chyba jak wszyscy którzy tu jesteśmy Projekt ten spełnia najbardziej nasze oczekiwania po drobnych przeróbkach w porównaniu do innych. Czy jest ktoś kto buduje ten dom w woj.łódzkie lub śląskie? W sumie nawet jak gdzieś indziej jak będzie trzeba to się wybierzemy na wycieczkę Będę wdzięczna za odpowiedź a wtedy to już dalej mam nadzieję będzie kontakt na priv. Pozdrawiam. W takim razie proszę zostawić tu maila.Pozdrawiam. Cytuj
Gość RAFAŁMONIKA Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witamy! zaczynamy przygodę z JULIĄ na wiosnę 2015 Cytuj
Gość Łukasz Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2015 Proszę o pszesłanie rzutów projektu Julia na maila lukasz-stupak@wp.pl Cytuj
Gość konrad Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2015 Witam, planuje budowe Julki w polowie 2015 roku. Czy ktos w wojewodztwie pomorskim buduje badz juz zbudowal Julke? Bardzo chcialbym zobaczyc jak domek wyglada w naturze. Prosze o odpowiedz i pozdrawiam. Witam dom wybudowaliśmierci w zachodniopomorskim mieszkamy od listopada.Pozdrawiam Cytuj
Gość Witam w klubie :) Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2015 Witamy! zaczynamy przygodę z JULIĄ na wiosnę 2015 Gratulacje! Cytuj
pawel88 Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2015 Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam witam rewniez bym prosil o przeslanie wszystkich danych na mail pawel.spychalski1@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2015 witam rewniez bym prosil o przeslanie wszystkich danych na mail pawel.spychalski1@wp.pl Dzień dobry, oczywiście wyślemy materiały na podany adres. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Tomek Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2015 poprosze o o przeslanie wszystkich danych na mail ttomekb@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2015 poprosze o o przeslanie wszystkich danych na mail ttomekb@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2015 Witam dom wybudowaliśmierci w zachodniopomorskim mieszkamy od listopada.Pozdrawiam Bardzo proszę o kilka fotek na maila Chodzi mi szczególnie o domek z zewnątrz i o to, czy zmieniali Państwo coś w elewacji czy jest dokładnie taka sama jak na projekcie. Pozdrawiam emi_o@wp.pl My jesteśmy z lubuskiego, więc po sąsiedzku Cytuj
Gość Iwona Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2015 Witam dom wybudowaliśmierci w zachodniopomorskim mieszkamy od listopada.Pozdrawiam Bardzo proszę o kilka zdjęć z zewnątrz i ze środka domu na e-maila iwonakaczkowska@interia.pl Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2015 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanego rzutu JULII i MAJI na maila blitek.a@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2015 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanego rzutu JULII i MAJI na maila blitek.a@op.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość agata Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2015 Witam dom wybudowaliśmierci w zachodniopomorskim mieszkamy od listopada.Pozdrawiam Bardzo proszę o kilka zdjęć z zewnątrz i ze środka domu na e-maila iwonakaczkowska@interia.pl Ja również przychylam sie do prośby i proszę o przesłanie kilku fotek w szczegolnosci kuchni i salonu ;-) azor48@wp.pl Cytuj
Gość Karolina Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2015 Witam, dom jest cudowny obecnie jesteśmy na etapie ocieplania także w przyszłym tygodniu mogę podesłać parę zdjęć Witam!bardzo prosze o przesłanie kilku zdjec domu!bede bardzo wdzieczna! karolinaniedziela23@wp.pl z gory dziekuje! pozdrawiam karolina i Adam Cytuj
Gość Karolina Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2015 Ja również przychylam sie do prośby i proszę o przesłanie kilku fotek w szczegolnosci kuchni i salonu ;-) azor48@wp.pl I ja również bardzo prosze o przesłanie kilku zdjec domu.bardzo dziekuje.i pozdrawiam:) karolinaniedziela23@wp.pl Cytuj
Gość Karolina Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2015 W takim razie proszę zostawić tu maila. Pozdrawiam. Witam!rowniez planujemy budowe domu Julia,bedziemy bardzo wdzieczni za przesłanie zdjec i kazda informacje:)pozdrawiam Karolina i Adam karolinaniedziela23@wp.pl Cytuj
Gość kaska Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2015 Witam dom wybudowaliśmierci w zachodniopomorskim mieszkamy od listopada.Pozdrawiam Bardzo proszę o kilka zdjęć z zewnątrz i ze środka domu na e-maila iwonakaczkowska@interia.pl Ja również przychylam sie do prośby i proszę o przesłanie kilku fotek w szczegolnosci kuchni i salonu ;-) azor48@wp.pl Ja również prosiłabym o nadesłanie kilku fotek tego domu wewnatrz kuchni salonu i itd. z góry dziekuje. kasiab1983@interia.eu Cytuj
Gość Kasia Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2015 Ja również prosiłabym o nadesłanie kilku fotek tego domu wewnatrz kuchni salonu i itd. z góry dziekuje. kasiab1983@interia.eu Ja również prosiłabym o nadesłanie kilku fotek tego domu wewnatrz kuchni salonu i itd. z góry dziekuje. kasiab1983@interia.eu Witam, jestem na etapie adaptecji projektu. Bardzo proszę o przesłanie zdjęć z realizacji. Z góry dziękuję, Kasia- kasia.andrzejak@wp.pl Cytuj
Gość hubert Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2015 Ja również prosiłabym o nadesłanie kilku fotek tego domu wewnatrz kuchni salonu i itd. z góry dziekuje. kasiab1983@interia.eu Witam. Proszę o przesłanie kilku zdjęć z zewnątrz jak i ze środka domku na adres hubertw87@vp.pl bądz umieścić je tu na forum.Pozdrawaim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi