Gość zainteresowana Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2014 Witam, można prosić zdjęcia marysia_kb@op.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2014 Tak jak obiecałam wrzuciłam zdjęcia naszego domku Stanu obecnego jeszcze nie sfotografowałam, ale jadę dziś to zrobić Będzie więcej. http://www.domjulia.mojabudowa.pl/?page=3 Pozdrawiam Ola. Cytuj
Gość gość Napisano 16 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2014 Witam budowę rozpoczęliśmy 21.03.2014 , na dzień dzisiejszy mamy stan surowy zamknięty, elektryka, hydraulika, sufity położone, 16 czerwca wchodzą tynkarze, planujemy się wprowadzić w październiku. Projekt domu w realu wygląda bardzo ładnie, jest parę rzeczy w projekcie które można by było poprawić, ale są to drobnostki.Pozdrawiamy wszystkich KonradEla Proszę o jakieś foty na maila. My też budujemy Julię emi_o@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Witam w klubie :) Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2014 Tak jak obiecałam wrzuciłam zdjęcia naszego domku Stanu obecnego jeszcze nie sfotografowałam, ale jadę dziś to zrobić Będzie więcej. http://www.domjulia.mojabudowa.pl/?page=3 Pozdrawiam Ola. Witam pani Olu, miło było zobaczyć "Julię" w trochę innym wydaniu . Stolarka okienna została mocno zmieniona.Moja "Julia" będzie z zewnątrz wyglądała dokładnie tak samo jak na stronie biura projektowego.Nawet kolorystyka pozostanie taka sama. Obecnie jestem na etapie ocieplania budynku.Gratuluję wyboru domu i pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2014 Tak jak obiecałam wrzuciłam zdjęcia naszego domku Stanu obecnego jeszcze nie sfotografowałam, ale jadę dziś to zrobić Będzie więcej. http://www.domjulia.mojabudowa.pl/?page=3 Pozdrawiam Ola. Witam pani Olu, miło było zobaczyć "Julię" w trochę innym wydaniu . Stolarka okienna została mocno zmieniona. Moja "Julia" będzie z zewnątrz wyglądała dokładnie tak samo jak na stronie biura projektowego. Nawet kolorystyka pozostanie taka sama. Obecnie jestem na etapie ocieplania budynku. Gratuluję wyboru domu i pozdrawiam Byłbym bardzo wdzięczny za wysłanie zdjęć z Panstwa realizacji - chcialbym zobaczyć jak Julia wygląda z projektu ))) piotrdubiel1@wp.pl PS. Pani Olu - pięknie ! Wielkie gratulacje, miło zobaczyć tak pięknie budowaną parterówkę ! Nie wyobrażam sobie zmiany projektu na żaden inny ... Cytuj
Gość Piotr Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2014 Tak jak obiecałam wrzuciłam zdjęcia naszego domku Stanu obecnego jeszcze nie sfotografowałam, ale jadę dziś to zrobić Będzie więcej. http://www.domjulia.mojabudowa.pl/?page=3 Pozdrawiam Ola. Witam pani Olu, miło było zobaczyć "Julię" w trochę innym wydaniu . Stolarka okienna została mocno zmieniona. Moja "Julia" będzie z zewnątrz wyglądała dokładnie tak samo jak na stronie biura projektowego. Nawet kolorystyka pozostanie taka sama. Obecnie jestem na etapie ocieplania budynku. Gratuluję wyboru domu i pozdrawiam Byłbym bardzo wdzięczny za wysłanie zdjęć z Panstwa realizacji - chcialbym zobaczyć jak Julia wygląda z projektu ))) piotrdubiel1@wp.pl PS. Pani Olu - pięknie ! Wielkie gratulacje, miło zobaczyć tak pięknie budowaną parterówkę ! Nie wyobrażam sobie zmiany projektu na żaden inny ... Cytuj
Gość Baranek Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2014 Chciałem zapytać czy ktoś buduję bądź już zbudował "Julię " w okolicach podkarpacia? Będe wdzięczny za odpowiedź Cytuj
Gość Piotr Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2014 Chciałem zapytać czy ktoś buduję bądź już zbudował "Julię " w okolicach podkarpacia? Będe wdzięczny za odpowiedź Witam, ja zaczynam budowę na wiosnę, Łańcut. Kontakt piotrdubiel1@wp.plPozdrawiam Cytuj
Gość pawel Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2014 Na wiosne rozpoczynam w lubelskim. Moze ktos byl pierwszy w tym rejonie Cytuj
Gość Baranek Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2014 Witam, ja zaczynam budowę na wiosnę, Łańcut. Kontakt piotrdubiel1@wp.pl Pozdrawiam Ja też planuję rozpocząć na wiosnę. Pytałem jednak czy ktoś juz zaczął budowę gdzie możba by było pojechac i zobaczyc na żywo jak to cacko wygląda ? Ponawiam pytanie!!! Cytuj
Gość Angelika Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2014 Tak jak obiecałam wrzuciłam zdjęcia naszego domku Stanu obecnego jeszcze nie sfotografowałam, ale jadę dziś to zrobić Będzie więcej. http://www.domjulia.mojabudowa.pl/?page=3 Pozdrawiam Ola. Witam pani Olu, miło było zobaczyć "Julię" w trochę innym wydaniu . Stolarka okienna została mocno zmieniona. Moja "Julia" będzie z zewnątrz wyglądała dokładnie tak samo jak na stronie biura projektowego. Nawet kolorystyka pozostanie taka sama. Obecnie jestem na etapie ocieplania budynku. Gratuluję wyboru domu i pozdrawiam Byłbym bardzo wdzięczny za wysłanie zdjęć z Panstwa realizacji - chcialbym zobaczyć jak Julia wygląda z projektu ))) piotrdubiel1@wp.pl PS. Pani Olu - pięknie ! Wielkie gratulacje, miło zobaczyć tak pięknie budowaną parterówkę ! Nie wyobrażam sobie zmiany projektu na żaden inny ... Witam, ja również jestem zainteresowana tym projektem i również bardzo chciałabym zobaczyć zdjęcia gotowej "Julii" jeżeli można proszę o fotki na adres angelika601@wp.plpozdrawiam Cytuj
Gość Zbyszek Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2014 Witam, planuje budowe Julki w polowie 2015 roku. Czy ktos w wojewodztwie pomorskim buduje badz juz zbudowal Julke? Bardzo chcialbym zobaczyc jak domek wyglada w naturze. Prosze o odpowiedz i pozdrawiam. Cytuj
Gość Aśka Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2014 Witam, jesteśmy z mężem zainteresowani tym projektem. Prosimy o przesłanie wszystkich możliwych danych na mail: impolie_83@interia.pl Będziemy wdzięczni Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2014 Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość H Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2014 Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Witam również jesteśmy zainteresowani tym projektem i prosiłbym o przesłanie wszystkich możliwych danych na mail: hubertw87@vp.pl.Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2014 Witam również jesteśmy zainteresowani tym projektem i prosiłbym o przesłanie wszystkich możliwych danych na mail: hubertw87@vp.pl.Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zbyszek Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2014 Witam, rowniez jestesmy zainteresowani projektem Julia i dolaczam sie z prosba o przeslanie informacji odnosnie tego projektu. mail: lewickipl@gmail.com Goraco pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2014 Witam, rowniez jestesmy zainteresowani projektem Julia i dolaczam sie z prosba o przeslanie informacji odnosnie tego projektu. mail: lewickipl@gmail.com Goraco pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Grudzień 2014 Witam, Prosiłabym o przesłanie wszystkich możliwych danych na mail: iwonakaczkowska@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2014 Witam również jesteśmy zainteresowani tym projektem i prosiłbym o przesłanie wszystkich możliwych danych na mail: adamhalasa@yahoo.pl Pozrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2014 Witam, czy ktoś może buduje projekt Julia w małopolsce? Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2014 Witam również jesteśmy zainteresowani tym projektem i prosiłbym o przesłanie wszystkich możliwych danych na mail: adamhalasa@yahoo.pl Pozrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aśka Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2014 Witam, czy ktoś może buduje projekt Julia w małopolsce? Też szukamy kogoś, kto już buduje ten dom w tym woj. Przymierzamy się do kupna tego projektu. Najbardziej nam odpowiada i bardzo chcielibyśmy zobaczyć na żywo jak to wszystko wygląda. Podbijam pytanie poprzednika Małopolska - buduje ktoś Julię? Cytuj
Gość Pozdrawiam Tomek Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2014 Witam, czy ktoś może buduje projekt Julia w małopolsce? Też szukamy kogoś, kto już buduje ten dom w tym woj. Przymierzamy się do kupna tego projektu. Najbardziej nam odpowiada i bardzo chcielibyśmy zobaczyć na żywo jak to wszystko wygląda. Podbijam pytanie poprzednika Małopolska - buduje ktoś Julię? proszę również o podesłanie materiałów na adres tomi2@poczta.onet.pl Cytuj
Gość janusz Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2015 witam czy jest taki projekt bez garazu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi