Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam budowę rozpoczęliśmy 21.03.2014 , na dzień dzisiejszy mamy stan surowy zamknięty, elektryka, hydraulika, sufity położone, 16 czerwca wchodzą tynkarze, planujemy się wprowadzić w październiku. Projekt domu w realu wygląda bardzo ładnie, jest parę rzeczy w projekcie które można by było poprawić, ale są to drobnostki.Pozdrawiamy wszystkich KonradEla

Witam

czy mogę prosić Państwa o lokalizację budowy oraz jeśli byłaby taka możliwość o zobaczenie w realu projektu. Jestem zainteresowany tym projektem .

Pozdrawiam.

Mirek

• Odpowiedzi 419
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Projekt zamówiony. Na wiosnę ruszamy - woj. lubelskie. Nie ma piękniejszego i praktyczniejszego projektu ;-)

Napisano

Projekt zamówiony. Na wiosnę ruszamy - woj. lubelskie. Nie ma piękniejszego i praktyczniejszego projektu ;-)

Dokładnie! Popieram w stu procentach :)

Napisano

Projekt najlepszy na rodziny 4 osobowej. Już jesteśmy na niego zdecydowani. Czy istnieje budowa tego domu w innym systemie niż murowany? Chętnie zobaczymy zdjęcia z budowy. Jeżeli posiadacie proszę o przesłanie anna0225@wp.pl

Napisano

Witam budowę rozpoczęliśmy 21.03.2014 , na dzień dzisiejszy mamy stan surowy zamknięty, elektryka, hydraulika, sufity położone, 16 czerwca wchodzą tynkarze, planujemy się wprowadzić w październiku. Projekt domu w realu wygląda bardzo ładnie, jest parę rzeczy w projekcie które można by było poprawić, ale są to drobnostki.Pozdrawiamy wszystkich KonradEla
Witam czy mogę prosić Państwa o lokalizację budowy oraz jeśli byłaby taka możliwość o zobaczenie w realu projektu. Jestem zainteresowany tym projektem .   Pozdrawiam. Mirek

Witam. Mam prośbę do KonradEla czy mogliby Państwo umieścić zdjęcia z budowy na forum bądź przesłać mi zdjęcia na huberw87@vp.pl.Pozdrawiam

Napisano

Witam! Czy w tym projekcie istnieje możliwość wprowadzenia zmian tak aby można było wykorzystać strych jako część mieszkalną?

Napisano

WITAM, JESTEM ZDECYDOWANA NA TEN PROJEKT, CHCIAŁABYM JEDYNIE WIEDZIEĆ CZY JEST MOŻLIWOŚĆ ADAPTACJI KOTŁOWNI NA PALIWO STAŁE PROSZĘ O ODPOWIEDŹ.

Napisano

Witam! Czy w tym projekcie istnieje możliwość wprowadzenia zmian tak aby można było wykorzystać strych jako część mieszkalną?

Dzień dobry,

W projekcie Julia konstrukcja dachu jest zaprojektowana jako prefabrykowane wiązary. Przystosowanie poddasza na użytkowe jest możliwe, ale niesie za sobą wiele zmian, które wpłyną również w znaczący sposób na wygląd budynku. Proponuję zapoznać się z szeroką ofertą naszej Pracowni domów gotowych z poddaszem użytkowym.

Pozdrawiam

Napisano

WITAM, JESTEM ZDECYDOWANA NA TEN PROJEKT, CHCIAŁABYM JEDYNIE WIEDZIEĆ CZY JEST MOŻLIWOŚĆ ADAPTACJI KOTŁOWNI NA PALIWO STAŁE PROSZĘ O ODPOWIEDŹ.

Witam

Oczywiście w ramach adaptacji projektu można dokonać zmian dotyczących zmiany sposobu ogrzewania budynku. Należy dokonać stosownych zmian w instalacjach c.o.

Pozdrawiam

Napisano

Witam czy mogę prosić Państwa o lokalizację budowy oraz jeśli byłaby taka możliwość o zobaczenie w realu projektu. Jestem zainteresowany tym projektem .   Pozdrawiam. Mirek
Witam. Mam prośbę do KonradEla czy mogliby Państwo umieścić zdjęcia z budowy na forum bądź przesłać mi zdjęcia na huberw87@vp.pl.Pozdrawiam

Dzień dobry Wszystkim...Ja również byłbym zainteresowany (jeśli byłaby taka możliwość) możliwością obejrzenia zdjęć z realizacji lub jeśli jest to możliwe obejrzeniem tego budynku w realu. Podaje swój adres i byłbym wdzięczny za kontakt. Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam. [adres: nowakzb@wp.pl]

Gość Witam w klubie :)
Napisano

Dzień dobry Wszystkim... Ja również byłbym zainteresowany (jeśli byłaby taka możliwość) możliwością obejrzenia zdjęć z realizacji lub jeśli jest to możliwe obejrzeniem tego budynku w realu. Podaje swój adres i byłbym wdzięczny za kontakt. Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam.

Witam, adres huberw87@vp.pl jest błędny. Nie można przesłać na niego maila. Próbowałem dwa razy ale nic z tego.

Napisano

Witam,

czy ma ktoś jakieś zdjęcia pobudowanego domu ???

Jeśli tak to bardzo proszę o przesłanie mi jakiegokolwiek zdjęcia na adres sopak1990@o2.pl

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam, adres huberw87@vp.pl jest błędny. Nie można przesłać na niego maila. Próbowałem dwa razy ale nic z tego.

Witam, my również z mężem jesteśmy zainteresowani tym projektem. Czy moglibyśmy również prosić o przesłanie zdjęć domku w realu? Będziemy bardzo wdzięczni. Mój mail: justyna.paszkowska@o2.pl 

Napisano

Witam w adresie e-mail wkradła się literówka bo adres to hubertw87@vp.pl.Przepraszam i mam gorąca prośbę o przesłanie zdjęć.Pozdrawiam

Napisano

Witam w adresie e-mail wkradła się literówka bo adres to hubertw87@vp.pl.Przepraszam i mam gorąca prośbę o przesłanie zdjęć.Pozdrawiam

Witam, również będę wdzięczna za zdjęcia...pozdrawiam i z góry dziękuję- kasia.andrzejak@wp.pl

Napisano

podłączam się pod prośbę o zdjęcia;) jeśli byłaby taka możliwość to proszę o wysłanie na wojtek_fx@wp.pl

Dziękuję;)

Napisano

Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby podać orientacyjny koszt stolarki okiennej i drzwi zewnętrznych (zgodnych z projektem - oknoplast wiergetic)??? Będę wdzięczny

Napisano

Witam, dom jest cudowny :) obecnie jesteśmy na etapie ocieplania także w przyszłym tygodniu mogę podesłać parę zdjęć :)

Napisano

Witam, dom jest cudowny :) obecnie jesteśmy na etapie ocieplania także w przyszłym tygodniu mogę podesłać parę zdjęć :)

Witam

Jak najbardziej zachęcamy do podesłania nam zdjęć na adres projekty@dobredomy.pl - chętnie podzielimy się  nimi na forum publicznym.

Pozdrawiam

Gość agata i pawel
Napisano

Bardzo prosimy o fotki ;-))

Napisano

Witam,

jesteśmy również zainteresowani budową tego projektu i bardzo prosimy o zdjecia z budowy na adres: mirek7604@wp.pl.

Pozdrawiam i powodzenia wszystkim, którzy zdecydowali się na ten projekt.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam,     jesteśmy również zainteresowani budową tego projektu i bardzo prosimy o zdjecia z budowy na adres: mirek7604@wp.pl. Pozdrawiam i powodzenia wszystkim, którzy zdecydowali się na ten projekt.     Pozdrawiam.

Witam, jesteśmy również zainteresowani tym projektem, jeżeli możecie to prosimy o "garść" praktycznych informacji i porad związanych z budową tego domu, ewentualnych zmianach do pierwowzoru itp. No i oczywiści faktyczne koszty budowy i wykończenia. Będziemy bardzo wdzięczni za odpowiedź na biuro@berezowscy.pl

Napisano

Warto go kupić. My to zrobiliśmy i nie żałujemy :D Już dach pnie się w górę :D

Witam,

jaki wyszedł Państwa koszt dachu?