Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość
Napisano

aaaa i rzeczywiście jest to najładniejszy projekt parterówki z tej pracowni - piękny i praktyczny!

• Odpowiedzi 419
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szanowny adminie, możne warto rozważyć możliwość dodawania fotek z realizacji projektu na niniejszym forum??

Witam

Każdy zalogowany użytkownik naszego forum może dodać zdjęcia do swojego wpisu, korzystając z przycisku "więcej opcji" - po jego naciśnięciu pojawia się możliwość dodawania zdjęć.

Pozdrawiam

Napisano

też zastanawiamy sie właśnie nad tym projektem

Warto go kupić. My to zrobiliśmy i nie żałujemy :D Już dach pnie się w górę :D

Napisano

Pani Olu prosiłabym bardzo o dodanie zdjęć z budowy, jestem ciekawa jak dom wygląda w rzeczywistości bo rónież zastanawiam się na tym projektem. Mam równiez pytanie czy coś by pani na dzień dzisiejszy zmieniła w projekcie?Pozdrawiam

Gość pawel i agata
Napisano

Pani Olu prosiłabym bardzo o dodanie zdjęć z budowy, jestem ciekawa jak dom wygląda w rzeczywistości bo rónież zastanawiam się na tym projektem. Mam równiez pytanie czy coś by pani na dzień dzisiejszy zmieniła w projekcie?Pozdrawiam

Tak Pani Olu, prosimy o zdjecia..

Napisano

Witam,

Projekt jak dla mnie idealny, tylko muszę wygospodarować miejsce na pralnie. I tu pytanie do osób, które budują/kupiły projekt: gdzie ją ewentualnie umieścić? pozdrawiam

Napisano

Projekt jest idealny dla nas praktycznie pod każdym względem. Jedynie co zmieniliśmy, to zmniejszyliśmy okno w sypialni (z balkonowego na normalne) i zamurowaliśmy 1 okno w salonie ( takie wąskie pojedyncze, które jest na tej ścianie co okno od jadalni), ale tylko po to, żeby mieć 1 dużą wolną ścianę. Dom ma duużo okien :) Reszta została bez zmian.

Gość Krzysiek
Napisano

Witam, Projekt jak dla mnie idealny, tylko muszę wygospodarować miejsce na pralnie. I tu pytanie do osób, które budują/kupiły projekt: gdzie ją ewentualnie umieścić? pozdrawiam

Miałem ten sam dylemat ale rozwiązałem go w bardzo prosty sposób. Wprowadziłem również kilka drobnych zmian jeśli chodzi o niektóre ścianki działowe,dom zyskał na tym bardzo wiele. Niebawem moja ekipa bierze się za dach :)

Gość Krzysiek
Napisano

Witam,my kupiliśmy ten projekt i jesteśmy na etapie zalewania fundamentów. Agnieszka

Bardzo dobry wybór, zrbiłem tak samo :)

Napisano

Witam, Projekt jak dla mnie idealny, tylko muszę wygospodarować miejsce na pralnie. I tu pytanie do osób, które budują/kupiły projekt: gdzie ją ewentualnie umieścić? pozdrawiam
Miałem ten sam dylemat ale rozwiązałem go w bardzo prosty sposób. Wprowadziłem również kilka drobnych zmian jeśli chodzi o niektóre ścianki działowe, dom zyskał na tym bardzo wiele. Niebawem moja ekipa bierze się za dach :)

Panie Krzyśku będę wdzięczna za podpowiedź jeśli chodzi o pralnie. Jakich zmian Pan dokonał? Myślę, że będą to dla budujących cenne rady.....

Napisano

Czy ktoś buduje ten domek w woj. śląskim?

tak moj brat buduje, okolice lublinca. jzu jestw ykonczony do dachu. ale okien nie ma

• 2 weeks later...
Gość Marlena
Napisano

Miałem ten sam dylemat ale rozwiązałem go w bardzo prosty sposób. Wprowadziłem również kilka drobnych zmian jeśli chodzi o niektóre ścianki działowe, dom zyskał na tym bardzo wiele. Niebawem moja ekipa bierze się za dach :)

Witam Panie Krzysztofie, czy mógłby Pan przedstawić, jakie zmiany Pan wprowadził do tego projektu. Też planujemy budowę tego domu. Pozdrawiam

Napisano

Witam Panie Krzysztofie, czy mógłby Pan przedstawić, jakie zmiany Pan wprowadził do tego projektu. Też planujemy budowę tego domu. Pozdrawiam

Witam,Marleno odezwij się do mnie na priv- kasia.andrzejak@wp.pl. Też planuję budowę i mam kilka pomysłów co do zmian- głównie chodzi o wygospodarowanie pralni.pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam

Czy ktoś z państwa wykorzystał strych na zaadaptowanie tam kilku pomieszczeń mieszkalnych, czy w ogóle w tym projekcie jest taka możliwość .. Dziękuję za odpowiedź i Pozdrawiam