Gość Gość Napisano 30 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2014 aaaa i rzeczywiście jest to najładniejszy projekt parterówki z tej pracowni - piękny i praktyczny! Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2014 Szanowny adminie, możne warto rozważyć możliwość dodawania fotek z realizacji projektu na niniejszym forum?? Witam Każdy zalogowany użytkownik naszego forum może dodać zdjęcia do swojego wpisu, korzystając z przycisku "więcej opcji" - po jego naciśnięciu pojawia się możliwość dodawania zdjęć. Pozdrawiam Cytuj
Gość Olcia Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2014 Jak tylko go zobaczyliśmy była to miłość od pierwszego wejrzenia I go budujemy Cytuj
Gość Olcia Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2014 Witam czy ktoś buduje ten domek ? My budujemy Cytuj
Gość Olcia Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2014 też zastanawiamy sie właśnie nad tym projektem Warto go kupić. My to zrobiliśmy i nie żałujemy Już dach pnie się w górę Cytuj
Gość M Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2014 Pani Olu prosiłabym bardzo o dodanie zdjęć z budowy, jestem ciekawa jak dom wygląda w rzeczywistości bo rónież zastanawiam się na tym projektem. Mam równiez pytanie czy coś by pani na dzień dzisiejszy zmieniła w projekcie?Pozdrawiam Cytuj
Gość pawel i agata Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2014 Pani Olu prosiłabym bardzo o dodanie zdjęć z budowy, jestem ciekawa jak dom wygląda w rzeczywistości bo rónież zastanawiam się na tym projektem. Mam równiez pytanie czy coś by pani na dzień dzisiejszy zmieniła w projekcie?Pozdrawiam Tak Pani Olu, prosimy o zdjecia.. Cytuj
Gość Kasia Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2014 Witam, Projekt jak dla mnie idealny, tylko muszę wygospodarować miejsce na pralnie. I tu pytanie do osób, które budują/kupiły projekt: gdzie ją ewentualnie umieścić? pozdrawiam Cytuj
Gość Olcia Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2014 Pani Olu prosiłabym bardzo o dodanie zdjęć z budowy, jestem ciekawa jak dom wygląda w rzeczywistości bo rónież zastanawiam się na tym projektem. Mam równiez pytanie czy coś by pani na dzień dzisiejszy zmieniła w projekcie?Pozdrawiam Projekt jest idealny dla nas praktycznie pod każdym względem. Jedynie co zmieniliśmy, to zmniejszyliśmy okno w sypialni (z balkonowego na normalne) i zamurowaliśmy 1 okno w salonie ( takie wąskie pojedyncze, które jest na tej ścianie co okno od jadalni), ale tylko po to, żeby mieć 1 dużą wolną ścianę. Dom ma duużo okien Reszta została bez zmian. Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2014 Witam,my kupiliśmy ten projekt i jesteśmy na etapie zalewania fundamentów. Agnieszka Cytuj
Gość Agata Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2014 może ktos buduje ten cudny domek w woj. lubelskim??? Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2014 Witam, Projekt jak dla mnie idealny, tylko muszę wygospodarować miejsce na pralnie. I tu pytanie do osób, które budują/kupiły projekt: gdzie ją ewentualnie umieścić? pozdrawiam Miałem ten sam dylemat ale rozwiązałem go w bardzo prosty sposób. Wprowadziłem również kilka drobnych zmian jeśli chodzi o niektóre ścianki działowe,dom zyskał na tym bardzo wiele. Niebawem moja ekipa bierze się za dach Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2014 Witam,my kupiliśmy ten projekt i jesteśmy na etapie zalewania fundamentów. Agnieszka Bardzo dobry wybór, zrbiłem tak samo Cytuj
Gość Kasia Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2014 Czy ktoś buduje ten domek w woj. śląskim? Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2014 Witam, Projekt jak dla mnie idealny, tylko muszę wygospodarować miejsce na pralnie. I tu pytanie do osób, które budują/kupiły projekt: gdzie ją ewentualnie umieścić? pozdrawiam Miałem ten sam dylemat ale rozwiązałem go w bardzo prosty sposób. Wprowadziłem również kilka drobnych zmian jeśli chodzi o niektóre ścianki działowe, dom zyskał na tym bardzo wiele. Niebawem moja ekipa bierze się za dach Panie Krzyśku będę wdzięczna za podpowiedź jeśli chodzi o pralnie. Jakich zmian Pan dokonał? Myślę, że będą to dla budujących cenne rady..... Cytuj
Gość Gość Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2014 Bardzo ładny projekt. Jeden z najlepszych tej pracowni. Cytuj
Gość agata Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2014 czy ktoś się odważy na publikację fotek z budowy?? ;-) Cytuj
Gość nati Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2014 Czy ktoś buduje ten domek w woj. śląskim? tak moj brat buduje, okolice lublinca. jzu jestw ykonczony do dachu. ale okien nie ma Cytuj
Gość Marlena Napisano 2 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2014 Miałem ten sam dylemat ale rozwiązałem go w bardzo prosty sposób. Wprowadziłem również kilka drobnych zmian jeśli chodzi o niektóre ścianki działowe, dom zyskał na tym bardzo wiele. Niebawem moja ekipa bierze się za dach Witam Panie Krzysztofie, czy mógłby Pan przedstawić, jakie zmiany Pan wprowadził do tego projektu. Też planujemy budowę tego domu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2014 Miałem ten sam dylemat ale rozwiązałem go w bardzo prosty sposób. Wprowadziłem również kilka drobnych zmian jeśli chodzi o niektóre ścianki działowe, dom zyskał na tym bardzo wiele. Niebawem moja ekipa bierze się za dach Witam Panie Krzysztofie, czy mógłby Pan przedstawić, jakie zmiany Pan wprowadził do tego projektu. Też planujemy budowę tego domu. Pozdrawiam Witam,Marleno odezwij się do mnie na priv- kasia.andrzejak@wp.pl. Też planuję budowę i mam kilka pomysłów co do zmian- głównie chodzi o wygospodarowanie pralni.pozdrawiam Cytuj
maximm11 Napisano 7 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2014 Witam, czy ktoś buduje ten projekt w woj. kujawsko - pomorskim, jestem zainteresowany tym projektem i chciałbym zobaczyć projekt w budowie. pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2014 Zdecydowanie jeden z najlepszych projektów tej pracowni ! Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2014 Zdecydowanie jeden z najlepszych projektów tej pracowni ! Dziękujemy Cytuj
Gość Marcin Napisano 21 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2014 Witam Czy ktoś z państwa wykorzystał strych na zaadaptowanie tam kilku pomieszczeń mieszkalnych, czy w ogóle w tym projekcie jest taka możliwość .. Dziękuję za odpowiedź i Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi