Gość gosiA Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2019 Witam. Proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres goniabalcerzak@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2019 3 godziny temu, Gość gosiA napisał: Witam. Proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres goniabalcerzak@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
karolinaad Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2019 Witam, jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres karolina_adamczuk@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2019 3 godziny temu, karolinaad napisał: Witam, jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres karolina_adamczuk@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mike Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2019 Witam, jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres defoe.info@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2019 14 godzin temu, Gość Mike napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres defoe.info@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń 2020 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres mat820@wp.pl Z góry dziękuje, Maciej Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń 2020 35 minut temu, Gość Maciej napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres mat820@wp.pl Z góry dziękuje, Maciej Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Julia Napisano 31 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Julia na adres: msmeder@gmail.com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2020 2 godziny temu, Gość Julia napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Julia na adres: msmeder@gmail.com Dziękuję Dzień dobry. Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość aga Napisano 19 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2021 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Julia na adres: nowicka001@wp.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2021 22 godziny temu, Gość aga napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Julia na adres: nowicka001@wp.pl Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 23 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2021 Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem domu Julia. Czy jest możliwość przekazania rysunków szczegółowych (rzut kondygnacji, przekrój budynku)? Jeżeli tak to poproszę na adres email: grzesiekg77@gmail.com. Dziękuję, pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2021 16 godzin temu, Gość Grzegorz napisał: Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem domu Julia. Czy jest możliwość przekazania rysunków szczegółowych (rzut kondygnacji, przekrój budynku)? Jeżeli tak to poproszę na adres email: grzesiekg77@gmail.com. Dziękuję, pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daria Napisano 1 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2021 Dzień dobry Jestem zainteresowana projektem domu Julia. Czy jest możliwość przekazania rysunków szczegółowych (rzut kondygnacji, przekrój budynku) oraz zestawienia materiałów? Jeżeli tak to poproszę o wysłanie ich na maila: daria.matthaus95@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie. Daria Marciniak. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2021 W dniu 1.04.2021 o 16:26, Gość Daria napisał: Dzień dobry Jestem zainteresowana projektem domu Julia. Czy jest możliwość przekazania rysunków szczegółowych (rzut kondygnacji, przekrój budynku) oraz zestawienia materiałów? Jeżeli tak to poproszę o wysłanie ich na maila: daria.matthaus95@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie. Daria Marciniak. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
martynamucha3001@gmail.com Napisano 3 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2021 Witam Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowego projektu z wymiarami na adres martynamucha3001@gmail.com ? Prosiła bym o przesłanie odbicia lustrzanego tego projektu ( garaż po lewej stronie ). Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2021 W dniu 3.04.2021 o 16:53, martynamucha3001@gmail.com napisał: Witam Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowego projektu z wymiarami na adres martynamucha3001@gmail.com ? Prosiła bym o przesłanie odbicia lustrzanego tego projektu ( garaż po lewej stronie ). Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 18 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2021 Witam Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowego projektu z wymiarami na adres annaborawska@hotmail.com ? Prosiła bym o przesłanie odbicia lustrzanego tego projektu ( garaż po lewej stronie ). Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2021 W dniu 18.08.2021 o 16:18, Gość Anna napisał: Witam Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowego projektu z wymiarami na adres annaborawska@hotmail.com ? Prosiła bym o przesłanie odbicia lustrzanego tego projektu ( garaż po lewej stronie ). Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi