Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Witam, można prosić o dokumentację tego projektu, interesują mnie wymiary pokoji . email Pawels178@wp.pl Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przeslanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: danielski1975@interia.pl Jesteśmy zainteresowani zakupem tego projektu ewentualnie projektem Jeżyna. Pozdrawiamy. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Bartosz Stępień Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy moglibyście Państwo podesłać mi rysunek z dokładnymi wymiarami domu (pokoje itp) oraz kosztorys. Adres mailowy: meendrake@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy moglibyście Państwo podesłać mi rysunek z dokładnymi wymiarami domu (pokoje itp) oraz kosztorys. Adres mailowy: meendrake@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przeslanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: wladyslaw.borkowski@o2.pl Jesteśmy zainteresowani zakupem tego projektu Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przeslanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: wladyslaw.borkowski@o2.pl Jesteśmy zainteresowani zakupem tego projektu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Izabela Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2017 Witam , poprosze1 o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na adres iza.nina@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2017 Witam , poprosze1 o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na adres iza.nina@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2017 Witam, prosiłbym o przesłanie wszelkich dodatkowych materiałów dotyczących tego projektu. mateusz.m0928@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2017 Witam, prosiłbym o przesłanie wszelkich dodatkowych materiałów dotyczących tego projektu. mateusz.m0928@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2018 Witam jestem zainteresowany projektem proszę o przesłanie mi więcej informacji szczegółowych na email Mikulando@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2018 Witam jestem zainteresowany projektem proszę o przesłanie mi więcej informacji szczegółowych na email Mikulando@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Michał Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Witam, prosze o przeslanie pozostalych materialow dot. tego projektu na adres juszczak.mich@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Witam, prosze o przeslanie pozostalych materialow dot. tego projektu na adres juszczak.mich@wp.pl. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2018 Witam. Bardzo proszę o przesłanie wszelkich dodatkowych informacji dotyczących tego projektu na adres lukas.zemla@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2018 Witam. Bardzo proszę o przesłanie wszelkich dodatkowych informacji dotyczących tego projektu na adres lukas.zemla@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Kamila Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2018 Witam, interesuje mnie czy ten dom mozna byloby powiekszyc do wiekszych wymiarow? przykladowo 140 m2 . Chcialabym zeby sypialnia i lazienka byla wieksza. Prosze o wszelkie informacje przeslac mi na moj e-mail : zabaaas00@o2.pl Z gory dziekuje . Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2018 Witam, interesuje mnie czy ten dom mozna byloby powiekszyc do wiekszych wymiarow? przykladowo 140 m2 . Chcialabym zeby sypialnia i lazienka byla wieksza. Prosze o wszelkie informacje przeslac mi na moj e-mail : zabaaas00@o2.pl Z gory dziekuje . WItam Materiały wraz z odpowiedzią otrzyma Pani na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość majka Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2018 Piękny dom ))) Mam podobny problem jak Pani Kamila )) dom o powierzchni 140 m2... maja2858@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2018 Piękny dom ))) Mam podobny problem jak Pani Kamila )) dom o powierzchni 140 m2... maja2858@wp.pl Witam Odpowiedź prześlemy dzisiaj. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2018 Proszę o przesłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń na adres mailowy bmatyja@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2018 Proszę o przesłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń na adres mailowy bmatyja@wp.pl. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2018 Dzień dobry, Czy w standardzie w ramach tego projektu dom jest usadowiony na tradycyjnych ławach fundamentowych czy też na płycie fundamentowej ? Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2018 Dzień dobry, Czy w standardzie w ramach tego projektu dom jest usadowiony na tradycyjnych ławach fundamentowych czy też na płycie fundamentowej ? Pozdrawiam, Witam W projekcie przewidziane są fundamenty liniowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2018 Witam. Czy jest możliwość budowy tego domu z kątem nachylenia dachu 35 stopni ?? Niestety takie mam warunki zabudowy. Jeżeli tak czy posiadają Państwo jakąś wizualizację elewacji jak Julia by wyglądała z takim dachem, oraz o ile zwiększy się wówczas powierzchnia dachu. Będę wdzięczy za informację na adres maciej_andrzejewski@onet.eu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi