Gość Adek Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie wszystkich możliwych dokumentów, kosztorysów itp projektu JULIA.. NA e-mail a-brygarczyk@wp.pl Dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie wszystkich możliwych dokumentów, kosztorysów itp projektu JULIA.. NA e-mail a-brygarczyk@wp.pl Dziękuje. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Bardzo proszę o wysłanie dostępnych materiałów na maila : kris89klb@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2017 Bardzo proszę o wysłanie dostępnych materiałów na maila : kris89klb@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2017 Witam, czy jest ktoś kto z woj. mazowieckiego najlepiej okolice Płocka kto podjął się budowy tego domu? Cytuj
Gość Ewa Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie wszystkich możliwych dokumentów tego projektu na maila: ejpopielewicz@onet.pl Dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie wszystkich możliwych dokumentów tego projektu na maila: ejpopielewicz@onet.pl Dziękuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2017 Bardzo proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres: natalia@life.pl Czy jest możliwość modyfikacji kąta nachylenia dachu na 35stopni? Niestety taki dostaliśmy warunki. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2017 Bardzo proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres: natalia@life.pl Czy jest możliwość modyfikacji kąta nachylenia dachu na 35stopni? Niestety taki dostaliśmy warunki. pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Na etapie adaptacji projektu można zmienić kąt nachylenia dachu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aldona Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2017 Witam, Czy ja również mogę prosić o przesłanie wszystkich możliwych do wysłania na tym etapie dokumentów? Mój adres aldona.afek@wp.pl Z góry ślicznie dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2017 Witam, Czy ja również mogę prosić o przesłanie wszystkich możliwych do wysłania na tym etapie dokumentów? Mój adres aldona.afek@wp.pl Z góry ślicznie dziękuję Dzień dobry, Oczywiście w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe dotyczące projektu Julia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patryk Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie wszystkich możliwych dokumentów tego projektu na maila: ruud1542@tlen.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie wszystkich możliwych dokumentów tego projektu na maila: ruud1542@tlen.pl Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renata i Tomasz Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2017 Witam bardzo proszę o wysłanie wszystkich możliwych materiałów na adres: kedziak85@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2017 Witam bardzo proszę o wysłanie wszystkich możliwych materiałów na adres: kedziak85@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Edyta Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2017 Witam czy ja rowniez moge prosic o przeslanie wszystkich mozliwych dokumentow tego planu na adres edyta.kwiecien307@wp.pl bardzo dziwkuje i pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2017 Czy mógłby ktoś podać jakie są wymiary okien balkonowych i okna w kuchni Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2017 Witam czy ja rowniez moge prosic o przeslanie wszystkich mozliwych dokumentow tego planu na adres edyta.kwiecien307@wp.pl bardzo dziwkuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2017 Czy mógłby ktoś podać jakie są wymiary okien balkonowych i okna w kuchni Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześlemy rysunki, na których będą zwymiarowane wszystkie okna. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2017 Witam, Czy można prosić o wszelka dokumentację tego fajnego projektu mój email: mieszko988@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2017 Witam, Czy można prosić o wszelka dokumentację tego fajnego projektu mój email: mieszko988@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość H.KOWALSKA Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2017 Witam, Czy można prosić o wszelka dokumentację tego projektu mój email: hansla@poczta.onet.pl Dziękuję Pozdrawiam Hanna Kowalska Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2017 Witam, Czy można prosić o wszelka dokumentację tego projektu mój email: hansla@poczta.onet.pl Dziękuję Pozdrawiam Hanna Kowalska Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość daniel111 Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przeslanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: danielski1975@interia.pl Jesteśmy zainteresowani zakupem tego projektu ewentualnie projektem Jeżyna. Pozdrawiamy. Cytuj
Gość Paweł Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Witam, można prosić o dokumentację tego projektu, interesują mnie wymiary pokoji . email Pawels178@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi