Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Adek
Napisano

Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie wszystkich możliwych dokumentów, kosztorysów itp projektu JULIA..

NA e-mail a-brygarczyk@wp.pl

Dziękuje. 

• Odpowiedzi 419
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 1 month later...
Gość Paweł
Napisano

Witam, czy jest ktoś kto z woj. mazowieckiego najlepiej okolice Płocka kto podjął się budowy tego domu?

Gość Ewa
Napisano

Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie wszystkich możliwych dokumentów tego projektu na maila: ejpopielewicz@onet.pl

Dziękuje.

• 2 weeks later...
Gość Natalia
Napisano

Bardzo proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres: natalia@life.pl

Czy jest możliwość modyfikacji kąta nachylenia dachu na 35stopni? Niestety taki dostaliśmy warunki.

pozdrawiam

Napisano

Bardzo proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres: natalia@life.pl

Czy jest możliwość modyfikacji kąta nachylenia dachu na 35stopni? Niestety taki dostaliśmy warunki.

pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Na etapie adaptacji projektu można zmienić kąt nachylenia dachu.

Pozdrawiam

Gość Aldona
Napisano

Witam,

Czy ja również mogę prosić o przesłanie wszystkich możliwych do wysłania na tym etapie dokumentów? Mój adres aldona.afek@wp.pl

Z góry ślicznie dziękuję

Napisano

Witam, Czy ja również mogę prosić o przesłanie wszystkich możliwych do wysłania na tym etapie dokumentów? Mój adres aldona.afek@wp.pl Z góry ślicznie dziękuję

Dzień dobry,

Oczywiście w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe dotyczące projektu Julia.

Pozdrawiam

Gość Patryk
Napisano

Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie wszystkich możliwych dokumentów tego projektu na maila: ruud1542@tlen.pl Z góry dziękuję

Gość Renata i Tomasz
Napisano

Witam bardzo proszę o wysłanie wszystkich możliwych materiałów na adres: kedziak85@wp.pl

Napisano

Witam czy ja rowniez moge prosic o przeslanie wszystkich mozliwych dokumentow tego planu na adres edyta.kwiecien307@wp.pl bardzo dziwkuje i pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Gość
Napisano

Witam,

Czy można prosić o wszelka dokumentację tego fajnego projektu :) mój email: mieszko988@gmail.com

Z góry dziękuję 

Pozdrawiam

Gość H.KOWALSKA
Napisano

Witam, Czy można prosić o wszelka dokumentację tego projektu :) mój email: hansla@poczta.onet.pl

Dziękuję Pozdrawiam

Hanna Kowalska

• 4 weeks later...
Gość daniel111
Napisano

Witam Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przeslanie kosztorysu, rysunku z wymiarami, zestawienia materiałów na adres: danielski1975@interia.pl

Jesteśmy zainteresowani zakupem tego projektu ewentualnie projektem Jeżyna.

Pozdrawiamy.

Napisano

Witam, można prosić o dokumentację tego projektu, interesują mnie wymiary pokoji . email Pawels178@wp.pl Pozdrawiam