Gość Gość Napisano 19 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2015 bardzo ciekawy pomysł z pralką w spizarni. My spizarnie zmniejszylismy o 50 cm tak aby scianka nie stała równo z krawędzią okna kuchenngo. My pralkę umiescimy w małej łazience ( zabudowana ) Prysznic oraz wanna w duzej łazience My zmniejszyliśmy okno w kuchni o bloczek bo dopiero po postawieniu ścianki zorientowałam się, ze stoi ona równo z oknem Lepiej było dostawić bloczek niż burzyć ściankę Cytuj
Gość Aneta Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2015 Witam, dom jest cudowny obecnie jesteśmy na etapie ocieplania także w przyszłym tygodniu mogę podesłać parę zdjęć Czy można prosić o fotki: amartini@poczta.onet.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2015 Pani Sando czy można prosić o fotki na adres:hubertw87@vp.pl? Cytuj
Gość Lucyna Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2015 Pani Sando czy można prosić o fotki na adres:hubertw87@vp.pl? ja również poproszę o fotki lub możliwość obejrzenia domu na żywo!!! lusi-lusi@o2.pl Cytuj
Gość Rafi Napisano 12 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2015 Witam,jeśli można to proszę o fotki domu JULIA na adres: syjam1986@o2.pl z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Gość Rafi Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2015 Witam, dom jest cudowny obecnie jesteśmy na etapie ocieplania także w przyszłym tygodniu mogę podesłać parę zdjęć Czy można prosić o fotki: amartini@poczta.onet.pl Witam pani Aneto,można parę fotek domku JULIA ,jest super,chcemy taki budować,z góry dziękuję i życzę wszystkiego dobrego. Cytuj
Gość Jarek Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2015 Witam, ile taki domek wchłonie pieniędzy ? Bardzo ładny jest ... Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2015 Witam, ile taki domek wchłonie pieniędzy ? Bardzo ładny jest ... Witam Szacunkowa wycena kosztorysowa dla domu podana jest w tabeli przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Witam w klubie Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2015 Witam, ile taki domek wchłonie pieniędzy ? Bardzo ładny jest ... Duuuuuużo Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2015 Ja również poproszę o fotki !!! Domek jest śliczny, gratuluje Państwu wyboru ! Będę czekała z niecierpliwością, jesteśmy na etapie wyboru projektu, będę bardzo wdzięczna !!! Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie ! Mój e-mail: mojdom.73@wp.pl Cytuj
Gość Rafi Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2015 Witam,prześle ktoś fotki z budowy tego domku??? dzięki pozdrawiam email: syjam1986@o2.pl Cytuj
Gość Aleksandra Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2015 Witam, Jesteśmy zainteresowani tym projektem. Czy można prosić o przesłanie na maila rysunków dotyczących projektu i wszelkich możliwych materiałów: olasaolasa@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2015 Witam, Jesteśmy zainteresowani tym projektem. Czy można prosić o przesłanie na maila rysunków dotyczących projektu i wszelkich możliwych materiałów: olasaolasa@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2015 Dzień dobry, Chciałbym podłączyć się do prośby o przysłanie dodatkowych informacji projektu i wszelkich możliwych materiałów dannow@mixbox.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2015 Dzień dobry, Chciałbym podłączyć się do prośby o przysłanie dodatkowych informacji projektu i wszelkich możliwych materiałów dannow@mixbox.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Koko Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2015 Piękny domek, fundamenty już u nas stoją. Na wiosnę ruszamy dalej. Pozdrowienia dla wszystkich inwestorów Julii. Kiedy będzie dostępna ekonomiczna wersja kosztorysu? Cytuj
Gość Olga Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2015 Witam, Jesteśmy zainteresowani tym projektem. Czy można prosić o przesłanie na maila rysunków dotyczących projektu i wszelkich możliwych materiałów: olasaolasa@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dołączam się do pytania. Proszę o przesłanie na olgakulikk@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2015 Dołączam się do pytania. Proszę o przesłanie na olgakulikk@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aleksandra Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2015 Witam. Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: aleks.przybylowska@wp.pl. Dziękuje i pozdrawiam. Aleksandra Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2015 Witam. Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: aleks.przybylowska@wp.pl. Dziękuje i pozdrawiam. Aleksandra Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Romek Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2015 Witam, Jestem zainteresowani tym projektem. Czy można prosić o przesłanie na maila rysunków dotyczących projektu i wszelkich możliwych materiałów: romi72@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2015 Witam, Jestem zainteresowani tym projektem. Czy można prosić o przesłanie na maila rysunków dotyczących projektu i wszelkich możliwych materiałów: romi72@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2015 Witam.Jestem zainteresowana projektem.Proszę o wysłanie wszystkich możliwych dokumentacji na adres debo113@gmail.com.Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2015 Witam.Jestem zainteresowana projektem.Proszę o wysłanie wszystkich możliwych dokumentacji na adres debo113@gmail.com.Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi