Redaktor Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Projekt domu Gracja Mała Szczegółowy opis projektu domu Gracja Mała znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/gracjaImala Link do projektu: Projekt Gracja Mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Witam ktoś buduje Gracje Małą w okolicy Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Witam !!!!!! Ktos buduje , lub pobudował grację małą 2 na mazurach , i jakie realne są koszty budowy na ten lub przyszły rok . Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2014 Witam !!!!!! Ktos buduje , lub pobudował grację małą 2 na mazurach , i jakie realne są koszty budowy na ten lub przyszły rok . Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daro Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Ja dopiero zaczynam w lipcu, aktualnie jeszcze czekam na pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kaammyyk Napisano 28 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2014 Zacząłem Grację Małą w okolicach Trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2014 Zacząłem Grację Małą w okolicach Trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2014 Zacząłem Grację Małą w okolicach Trójmiasta witam a gdzie dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2014 witam, ja buduję w lubuskim, dopiero stawiamy mury, jak ktoś ma jakieś zdjęcia to chętnie podpatrzę. Pozdrawiam. Kasia Witam Zachęcamy również Panią do umieszczania swoich zdjęć z budowy domu Gracja Mała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kasia Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 witam, ja buduję w lubuskim, dopiero stawiamy mury, jak ktoś ma jakieś zdjęcia to chętnie podpatrzę. Pozdrawiam. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość m...k Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 witam, ja buduję w lubuskim, dopiero stawiamy mury, jak ktoś ma jakieś zdjęcia to chętnie podpatrzę. Pozdrawiam. Kasia witam. gdzie dokladnie. Ja tez lubuskie/ gubin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mamusia85 Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2014 witam! i proszę o odp:) też się zastanawiamy nad tym projektem, tylko głównym problemem jest zbyt mała kotłownia. Jak się to przedstawia w rzeczywistości? Chętnie zobaczę zdjęcia:) dziękuję :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2014 witam! i proszę o odp:) też się zastanawiamy nad tym projektem, tylko głównym problemem jest zbyt mała kotłownia. Jak się to przedstawia w rzeczywistości? Chętnie zobaczę zdjęcia:) dziękuję :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jms Napisano 7 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2014 Witam, kończymy stan surowy w Suwałkach. Po adaptacji domek jest bardzo przestronny. Zrezygnowaliśmy z gabinetu na parterze więc salon zyskał dodatkową powierzchnię. Kotłownię urządzimy w piwnicy, a strych po likwidacji okien dachowych i wstawieniu dużego okna będzie służył jako dodatkowy pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Natalia Napisano 26 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2014 Witam, kończymy stan surowy w Suwałkach. Po adaptacji domek jest bardzo przestronny. Zrezygnowaliśmy z gabinetu na parterze więc salon zyskał dodatkową powierzchnię. Kotłownię urządzimy w piwnicy, a strych po likwidacji okien dachowych i wstawieniu dużego okna będzie służył jako dodatkowy pokój. bardzo proszę o przeslanie zdjęć bo tez się zastanawiamy nad tym projektem z gory dziekuje rozalka_88@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2014 witam, ja buduję w lubuskim, dopiero stawiamy mury, jak ktoś ma jakieś zdjęcia to chętnie podpatrzę. Pozdrawiam. Kasia witam. gdzie dokladnie. Ja tez lubuskie/ gubin Gorzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krysia Napisano 4 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2014 jak rozwiazaliscie wejscie do piwnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 witam! i proszę o odp:) też się zastanawiamy nad tym projektem, tylko głównym problemem jest zbyt mała kotłownia. Jak się to przedstawia w rzeczywistości? Chętnie zobaczę zdjęcia:) dziękuję :* Witam,My wybudowaliśmy dom gracja II, czyli taki z garażem 2-stanowiskowym i w garażu zrobiliśmy kotłownię, a garaż zwężyliśmy o niecały metr, tak że teraz jest garażem 1-stanowiskowym. W ten sposób rozwiązaliśmy problem zbyt małej kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 witam! i proszę o odp:) też się zastanawiamy nad tym projektem, tylko głównym problemem jest zbyt mała kotłownia. Jak się to przedstawia w rzeczywistości? Chętnie zobaczę zdjęcia:) dziękuję :* Witam, My wybudowaliśmy dom gracja II, czyli taki z garażem 2-stanowiskowym i w garażu zrobiliśmy kotłownię, a garaż zwężyliśmy o niecały metr, tak że teraz jest garażem 1-stanowiskowym. W ten sposób rozwiązaliśmy problem zbyt małej kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dariusz Napisano 1 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2014 Witam, Właśnie zaczęliśmy budowę Gracji Małej w Bielsku-Białej. Bardzo interesuje mnie jak ona wygląda w środku? czy na prawdę jest taka przestronna? i czy da się w łazience na parterze upchać prysznic? Bardzo proszę o opinie i kila fotek na maila cdario@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Witam, Właśnie zaczęliśmy budowę Gracji Małej w Bielsku-Białej. Bardzo interesuje mnie jak ona wygląda w środku? czy na prawdę jest taka przestronna? i czy da się w łazience na parterze upchać prysznic? Bardzo proszę o opinie i kila fotek na maila cdario@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość M Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Bardzo proszę o przesłanie mi szczegółowych informacji tj. kosztorys, potrzebne materiały, wymiary pomieszczeń. Pozdrawiam i z góry dziękuję. wawrzyn.2m@wp.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Bardzo proszę o przesłanie mi szczegółowych informacji tj. kosztorys, potrzebne materiały, wymiary pomieszczeń. Pozdrawiam i z góry dziękuję. wawrzyn.2m@wp.pl . Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Justi Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Witam, Właśnie zaczęliśmy budowę Gracji Małej w Bielsku-Białej. Bardzo interesuje mnie jak ona wygląda w środku? czy na prawdę jest taka przestronna? i czy da się w łazience na parterze upchać prysznic? Bardzo proszę o opinie i kila fotek na maila cdario@poczta.fm Witam! Ja rezygnuje ze spiżarki na rzecz łazienki (w kuchni można zrobić wiele szafek). Będzie jedno okno, prysznic rogowy naprzeciw umywalki, obok prysznica sedes,a obok umywalki szafka (możesz tu wstawić pralkę,bo ja zrobię pralnię z suszarnią na poddaszu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katarzyna Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Witam, Planujemy z mężem rozpocząć budowe Gracji Małej tego roku latem czy może ktość już posiada taki domek bądź jest w trakcie budowy w Krakowie lub okolicach?? Bardzo chętnie byśmy podjechali zobaczyć jak w rzeczywistości wyglada dom ponieważ planujemy kilka zmian w środku i na ten moment nie bardzo możemy sobie to wyobrazić i nie mamy pewności czy zmiany będa miały rację bytu... Z góry dziękuje za odpowiedzi Dobrą duszę która pozwoli obejrzeć swój dom proszę o kontakt na mail : katarzyna_cwikla@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi